Matlagning med PLind!
Tänkte visa er hur det går till när det lagas mat i Casa ala PLind.
Före...

Handling..
(Ny butik för Plind- helt ok! lite rörig men man lär sig väl)

Efter..
allt som behövs för dagens matlagning

klipp Bacon och förgrädda i ugnen..

Bjud kocken på en snus om hon behagar (för den goda stämningens skull).. Helst ska de vara catch mini eucalyptus, men hon tar oftast det som finns.

Sätt på nån bra musik så kocken blir glad och dansvänlig.. Blir mycket roligare att laga mat då, och godare.

Om ni upptäcker att ni fattas en skål/bunke att blanda smeten i, ta en kompis lånade matlåda som bunke..

Fattas ni dessutom en visp, får man ta det man har, en gaffel i detta fallet..

Använd locket som stänkskydd, ett hett tips..

Häll på smeten på de förgräddade baconet. Räkna med att mjölklumpar och att ägget inte är helt utvispat om kocken har använt gaffel.

Dammsuga medans hela skiten är i ugnen och gräddas.. Diska även upp! Inget snaffs på vasken..

Ta ut ur ugnen och låt svalna i en kort stund..

Servera med lingon, helst rårörda. Ett glas saft för att fira att det e ledig dag imorn.. Glöm för bövelen inte nån grönsak till, typ en morot e bra för tarmen, då får den jobba lite extra. Bra med fibrer!

Avsluta med att lägg en liten fisförnäm rap, tacka för maten, ta en snus och njut av solen!
Tutaonana!
Kommentarer
Postat av: mormor
mycket kul mimmi
trevligt att få se när kocken lagar mat
kramar/mormor
Postat av: annika
hahaha! smarrigt!
Postat av: Emma
Haha du är underbar! Saknar dig!
Trackback